ICT Week Podgorička ICT nedelja

Inspirisani inovacijama, tehnologijom i gejmingom odlučili smo da kreiramo sedmodnevni program sa nizom događaja koji su usmjereni ka široj zajednici. 
Kreirali smo program koji obuhvata kako one najmlađe, tako i naše srednjoškolce. Jedan segment posvetili smo našim damama u IT, a za seniore i iskusne IT članove tu je Hakaton sa Centralnom Bankom Crne Gore. Završnicu događaja obilježiće It Spot konferencija koja će okupiti poznate predavače iz Crne Gore i regiona. 

Prvi ICT Week organizuje Glavni grad Podgorica u saradnji sa ICT klasterom Cortex koji okuplja preko 30 ICT kompanija u Crnoj Gori, koje su prepoznale značaj i potrebu postojanja klastera za digitalni razvoj Crne Gore. Glavni sponzor ICT nedjelje je počasna članica klastera, Crnogorski Telekom, lider na tržištu telekomunikacija u Crnoj Gori i aktivni učesnik u digitalnoj transformaciji Crne Gore, a organizaciju događa podržali su i Naučno-tehnološki Park Crne Gore, Centralna banka Crne Gore i Sky Express

Ovo je samo jedan u nizu događaja ka ICT zajednici i očekujemo da će Podgorička ICT nedelja, koja je prva u Crnoj Gori ovakvog tipa, postati tradicija i prepoznatljiv brend u narednim godinama. 

Powered by
dana
događaja
Startapova
+
predavača i panelista

Predstavljamo ko su naši GOVORNICI

Janek Rozov

IT Strategy Director at Estonia Government

Dr Zvezdan Horvat

CEO Adizes Institute Worldwide

Vladimir Vulić

Digital transformation strategist

Chanan Lavi

Co-founder and CEO Kenbi

Nika Kurdiani

Zamjenik generalnog direktora TBC banke i generalni direktor Digitalne Space Banke

Dennis Smith

Founder and Managing Partner at Evolution Equity Partners

Nenad Aleksić

Regionalni menadžer prodaje – Southeast Cluster – Middle Europe Non-EU Adriatic region, Bulgaria, Greece/Cyprus/Malta, VMware

Veliko hvala na doprinosu našim prijateljima, partnerima i sponzorima PARTNERI, PRIJATELJI I SPONZORI

Ne propustite ICT Week: Svečano otvaranje