speaker-photo

Dr Zvezdan Horvat

CEO Adizes Institute Worldwide

Kao organizacioni terapeut više od 25 godina pomaže kompanijama u 30 zemalja širom sveta, od korporacija do malih privatnih kompanija. Profesionalni je direktor Adizes Institute Worldwide. Zadužen je za razvoj najvažnijih faza Adižesovog metoda – organizacione strukture i sistema odgovornosti, kao usavršavanje konsultanata širom sveta. Dva puta je dobio prestižnu nagradu Associate of the Year koju dodeljuje Adizes Institute. Gost predavač na mnogim događajima širom sveta. Autor više od 50 članaka iz menadžmenta.

13:00 - 13:45

Subota 08.10

U čemu leži ključ uspjeha bilo koje organizacije?

Kao organizacioni terapeut više od 25 godina pomaže kompanijama u 30 zemalja širom svijeta, od korporacija do malih privatnih kompanija. Profesionalni je direktor Adizes Institute Worldwide. Zadužen je za razvoj najvažnijih faza Adizesovog metoda – organizacione strukture i sistema odgovornosti, kao usavršavanje konsultanata širom sveta. Dva puta je dobio prestižnu nagradu Associate of the Year koju dodeljuje Adizes Institute. Gost predavač na mnogim događajima širom sveta. Autor više od 50 članaka iz menadžmenta.

Zvezdan će pričati o tome šta je ključ uspjeha svake organizacije kroz prizmu Adizesovih dokazanih metoda koje se proučavaju i primenjuju preko 40 godina.

13:45 - 14:45

Subota 08.10

Panel: Koje su zajedničke vrijednosti uspješnih timova i lidera?

Najbitniji resurs svake kompanije su ljudi i njihovi odnosi u timovima. Ovo je jedna od izuzetno bitnih tema na koju se ne obraća puno pažnje. O liderima, vrijednostima, korporativnoj kulturi i uspješnim timovima razgovaraće:

Zvezdan Horvat, Adizes institut, direktor ASEE
Srđan Vukčević, Blue Coach, kouč za liderstvo
Danka Ćetković, NLP Network, NLP trener
Žarko Ivanovic, OKTA, trener za transakcionu analizu

Moderator: Radoje Cerović, stručnjak za psihologiju komunikacije 

14:45 - 15:00

Subota 08.10

Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori na temu "Koje su zajedničke vrijednosti uspješnih timova i lidera"?